‘Apple werkt aan oplaadstation voor iPad’  

iPad Pro 2021

Apple laat je binnenkort je iPad als slim aanraakscherm gebruiken. Volgens de geruchten werkt de techgigant namelijk aan een dock.

Een nieuwe gadget voor de Ipad zou bij Apple op de planning staan. Dat meldt tech-journalist Mark Gurman, hij is altijd goed op de hoogte van het reilen en zeilen bij de Amerikaans techgigant.  

Dock

Volgens Gurman lanceert volgend jaar een dock waarin je een iPad vast kan klikken. Daardoor krijgt het toestel de functionaliteit van een aanraakscherm terwijl de iPad wordt volgeladen.

Over de bijkomende functionaliteiten van de dock is er geen zekerheid. Gurman denkt zelf richting de accessoire die Google wil lanceren voor zijn Pixel Tablet en verwacht een speakerfunctie naast de mogelijkheid om slimme apparaten in je huis vanaf dit centrale punt te kunnen bedienen.

iPadOS 16

Wel zeker is de lancering van iPadOS 16 deze maand. Het besturingssysteem liet op zich wachten door moeilijkheden bij Stage Manager, een functie om te multitasken. De extra tijd zou de functionaliteit zonder foutjes officieel laten lanceren.

Deze maand stelt de techgigant verder nieuwe producten voor. Daar verwacht Gurman dat het publiek kan kennismaken met de iPad Pro, die een M2-chip zou meekrijgen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home