Gezocht: 3 lezers die een high-end Synology opslagserver willen testen

Synology HD6500 rack

Namens Synology hebben we drie high-end opslagservers die we kunnen uitdelen om te testen. Na de testperiode kunnen de toestellen aan 50 procent korting worden overgekocht of wordt het toestel opnieuw opgehaald.

Heb je zin om een high-end opslagserver binnen je organisatie te testen, zonder enige aankoopverplichting? Synology stelt drie toestellen beschikbaar voor de lezers van ITdaily om mee aan de slag te gaan. Na een testperiode van één maand (of langer, kan op aanvraag), neemt de redactie contact met je op om de plus- en minpunten te verzamelen, net als je algemene ervaringen rond de opslagserver. We maken ook een video ter plaatse om je mening op een gevoelige plaat te leggen.

Extra leuk: dankzij Synology kunnen de drie uitgekozen organisaties na afloop van de test het toestel optioneel aankopen aan 50 procent korting. Heb je na de testperiode geen interesse of is er tijdelijk geen budget? Ook prima, dan wordt het toestel aan het einde van de onderling overeengekomen testperiode weer opgehaald.

Welke toestellen heeft Synology in de aanbieding?

Synology HD6500

Met 60 sleuven in een 4U-rackmodelbehuizing en ondersteuning voor 300 schijven (na uitbreiding) is de Synology HD6500 de ideale compacte opslagoplossing voor grootschalige opslag van actieve en inactieve data, waaronder volledige systeemback-ups, postproductie van video’s en grote bewakingsinstallaties.

Synology HD6500

Aan boord vinden we twee 10-core Intel Xeon Silver-CPU’s en 64 GB DDR4 ECC-geheugen, uitbreidbaar tot 512 GB. De Synology HD6500 levert meer dan 6.688 MB/s en 6.662 MB/s voor sequentieel lezen en schrijven.

De HD6500 is ontwikkeld om bedrijfskritische gegevens en services toegankelijk te houden, zodat bedrijven zelfs bij een ramp hun activiteiten kunnen voortzetten.

De adviesprijs van de Synology HD6500 bedraagt 16.140 euro exclusief btw. Alle informatie over het toestel kan je hier terugvinden.

Synology SA3410

De Synology SA3410 is ontworpen voor schaalbaarheid on-demand en biedt een opslagcapaciteit tot 1,7 PB wanneer alle uitbreidingsmogelijkheden zijn benut. Met deze apparaten kunnen datacenters, studio’s en groeiende bedrijven grote datavolumes opslaan zonder in te leveren op snelheid en prestaties.

Synology SA3410

Binnenin zit een 8-core Intel Xeon-chip gekoppeld aan 16 GB DDR4 ECC-geheugen, maximaal uitbreidbaar tot 128 GB. Het systeem levert meer dan 6.200 MB/s en 3.000 MB/s voor sequentieel lezen en schrijven, 10GbE ingebouwd en redundantie van hardware en software.

Bescherm uw gegevens en gebruik de beschermingsoplossingen voor hardware en software om de beschikbaarheid van data en services te waarborgen als zich rampen of aanvallen voordoen.

De Synology SA3410 kost 5.882 euro exclusief btw. Alle informatie over het toestel kan je hier terugvinden.

Synology FS3410

Combineer all-flash-prestaties met de gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van Synology-systemen. De Synology FS3410 is ontworpen voor scenario’s die een hoge capaciteit en een lage latentie vereisen.

Synology FS3410

De flashopslag wordt ondersteund door een 8-core Intel Xeon-chip en 16 GB DDR4 ECC-geheugen (uitbreidbaar tot 128 GB). De FS3410 ondersteunt een breed scala aan netwerkinterfaces, -protocollen en -configuraties, of u nu snelle sequentiële overdracht, ondersteuning voor gelijktijdige verbindingen of een hoge netwerkredundantie nodig hebt.

De Synology FS3400 high-end flashserver kost 6.249 euro exclusief btw. Voor meer informatie over het toestel kan je hier terecht.

Doe mee aan het testpanel

Voor dit testpanel zijn we op zoek naar grotere kmo’s of bedrijven uit het enterprise-segment die één van bovenstaande high-end opslagservers aan de tand wil voelen. Je profiel is bij voorkeur CIO, IT-manager, CTO of IT-technieker. Werk je in de publieke sector in scholen of ziekenhuizen of in de private sector rond video, media (tv/radio), transport hubs (luchthaven, station, haven), datacenters of private klinieken? Deze profielen hebben een sterke voorkeur.

Werk je ergens anders? Met een goede motivatie kan je ons ook altijd overtuigen. Schrijf een korte motivatie hieronder waarom jij graag zo’n server wil testen.

Veel succes!

ITdaily testpanel met Synology

"*" indicates required fields

Welke opslagserver wil je testen?*
Hoe veel mensen werken er binnen de organisatie?*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home