Bescherm je data en blijf er eigenaar van, zonder te veel te betalen

Kmo’s worstelen vandaag veel met de bescherming van hun data tegen fysieke en virtuele gevaren. Synology helpt je daarin en zorgt ervoor dat je tegelijk ook eigenaar blijft van je data.

Elke onderneming heeft vandaag data, veel data zelfs. Die staat ergens, fysiek of in de cloud, maar staat die veilig genoeg? Hoe zit het met back-ups? Hoeveel kopieën heb je? Veel organisaties staan er niet bij stil, tot het noodlot toeslaat.

Synology kaart die problemen aan in een online-seminar waar het zaken overloopt van databescherming, back-ups en nog belangrijker: eigenaar blijven van je data.

In het seminar wijdt de fabrikant eerst aandacht aan zijn complete portfolio van NAS-oplossingen tot de schijven die erin kunnen en de gebruiksvriendelijk webinterface. Daarna bekijkt het verschillende back-upoplossingen lokaal (RAID), binnen Synology C2 of richting Microsoft 365 en Google Workspace.

Volledig ecosysteem

Verder komen andere onderdelen aan bod die een NAS handig kan als extra. Zo kan het als hart functioneren van een cameranetwerk inclusief AI-analyses om snel te vinden wat je zoekt. De systemen zijn ook klaar voor gecentraliseerd beheer van meerdere NAS-systemen over verschillende locaties.

Tot slot komt ook het netwerk kort aan bod om ook daar meer inspraak op te hebben met specifieke Synology-routers.

Zin om meer over het Synology-ecosysteem te leren of ben je benieuwd naar hoe je data veilig kan bewaren fysiek en in de cloud? Meld je hieronder aan en download het online-seminar (35 min.).

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home