Apple maakt van WWDC opnieuw een online-evenement

Apple laat de Worldwide Developers Conference (WWDC) opnieuw online doorgaan. WWDC22 zal plaatsvinden van 6 tot 10 juni.

De locatie en de datum van WWDC zijn bekend. Ontwikkelaars kunnen opnieuw in hun thuisland achter de computer kruipen om de gratis conferentie bij te wonen.

Een kleine groep bezoekers kan wel naar Apple Park afzakken op de eerste dag van het evenement. Daar kunnen geïnteresseerden de keynote en een eerste presentatie live volgen. Ontwikkelaars uit België en omstreken kunnen de opening gelijktijdig online volgen.

“WWDC is vanaf het begin een forum geweest om mensen te verbinden en een gemeenschap op te bouwen”, zegt Susan Prescott, VP Worldwide Developer Relations en Enterprise and Education Marketing van Apple in de aankondiging. “Met dat in gedachten nodigt WWDC22 ontwikkelaars van over de hele wereld uit om samen te komen om te onderzoeken hoe ze hun beste ideeën tot leven kunnen brengen en de grenzen van het mogelijke te verleggen.”

Op de conferentie krijgen ontwikkelaars inzichten in de nieuwste mogelijkheden van de verschillende besturingssystemen van Apple. Daarnaast zullen Apple-ingenieurs beschikbaar staan om vragen van ontwikkelaars te beantwoorden.

Microsoft plant zijn conferentie eveneens online te doen, dat maakte het bedrijf pas bekend.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home