Apple houdt nieuw event op 7 mei met focus op iPad

Nieuwe iPad-modellen met OLED-scherm? Andere verrassingen? De Apple Pencil staat alvast centraal in de uitnodiging.

Na het eerste event in 2024 met de lancering van de Vision Pro is het op 7 mei opnieuw zo ver met nieuwe productlanceringen. Centraal in de uitnodiging staat de Apple Pencil, een weinig subtiele hint dat de nieuwe iPad-modellen eraan komen.

Dat er nieuwe iPad-modellen in 2024 zouden verschijnen, stond in de sterren geschreven. Het aantal geruchten rond de OLED-versie van de iPad Pro houdt niet op. Ook iPad Air wordt naar verluidt vernieuwd. Naast de standaard 10,9 inchversie werkt Apple aan een grotere 12,9 inchvariant. Opvallend: in 2023 werd geen enkel nieuw iPad-model aangekondigd. Nog nooit gezien in de iPad-geschiedenis van Apple.

Wordt er nog meer aangekondigd? Persoonlijk hadden we eerder een persbericht verwacht met de nieuwe modellen, tenzij Apple nog meer voor ons in petto heeft. WWDC 24, de ontwikkelaarsconferentie van Apple, vindt plaats op 10 juni. Grote (AI)-aankondigingen verwachten we eerder dan.

Het is niet lang wachten tot er duidelijkheid is. Het event kan je online volgen op de website van Apple of via YouTube. De livestream start op 7 mei om 16u onze tijd, wat drie uur vroeger is dan gebruikelijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home