Samenwerking SAS en SingleStore maakt databeheer en -integratie eenvoudiger

SAS

SAS en SingleStore zetten nieuwe stappen in hun samenwerking. SAS analytics en AI-technologie zijn daardoor te gebruiken op data die is opgeslagen in SingleStore zijn database.

SAS en SingleStore moeten data toegankelijker maken voor data voor bedrijven. Daarnaast profiteren organisaties van de samenwerking om prestaties en schaalbaarheid te maximaliseren en belangrijke inzichten te ontdekken.  

Data-intensieve apps

SAS is een belangrijke speler in het dataveld, de focus van het bedrijf ligt op business analytics. De analytische kracht van SAS Viya wordt nu gecombineerd met SingleStore. Het gaat om een cloudnative-database voor data-intensieve applicaties.

Met de samenwerking is het mogelijk om de geavanceerde AI- en machine learning-analyses van SAS direct toe te passen op relationele databasetabellen in SingleStore. Bovendien komt de verwerkingstijd die nodig is om geavanceerde modellen te trainen lager te liggen.

“Voor veel organisaties maken steeds terugkerende datatransacties, handmatige processen en geïsoleerde data-eilanden het lastig om snel waarde te halen uit analytics”, zegt Bryan Harris, Chief Technology Officer bij SAS. “SAS Viya heeft met SingleStore een revolutionair pakket aan mogelijkheden in huis die de iteratieve data en analytics processen vereenvoudigt en versnelt, zodat er sneller beslissingen kunnen worden genomen en cruciale informatie sneller kan worden ontsloten.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home