F5 schermt mobiele applicaties af van malware

F5 Networks

Je smartphone van voldoende beveiligingsmiddelen voorzien is minstens even belangrijk als voor je laptop. Dat illustreert F5 met de lancering van Mobile App Security Suite.

Smartphonebeveiliging heeft lang op een lager pitje gestaan dan de beveiliging. Het werd jarenlang als evident beschouwd om antivirusscanners en dergelijke te installeren op de laptop, maar die regel ging niet op voor de smartphone. Nu die mini-computer in je broekzak een steeds belangrijke rol krijgt in het werkleven, beginnen bedrijven in te zien dat ze ook in de beveiliging van smartphones dienen te investeren. F5 speelt hier op in met de lancering van Mobile App Security Suite.

Dit nieuwe mobiele beveiligingsplatform voor Android- en iOS-toestellen moet je smartphone tegen een ruim arsenaal aan beveiligingsbedreigingen beschermen. Van klassieke malware die via gedownloade applicaties je toestel infiltreert tot datadiefstal en man-in-the-middle-aanvallen, de Mobile App Security Suite moet het allemaal kunnen afslaan. F5 zet botbescherming in om applicaties op je toestel af te schermen van alle vormen van geknoei, wanneer ze actief gebruikt worden maar evengoed wanneer ze in rust zijn.

De beveiligingsleverancier claimt verder dat dankzij het geautomatiseerde implementatieproces de mobiele beveiliging tot drie keer sneller op punt staat dan wanneer je alles handmatig zou moeten instellen. Dit verzekert bedrijven van ‘een snelle time-to-value’ en ‘een maximale ROI’; F5 weet alvast welke gevoelige snaar ze moeten raken bij bedrijfsleiders.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home