Vind sneller je berichten terug dankzij nieuwe WhatsApp-filter 

WhatsApp

De nieuwe chatfilter van WhatsApp maakt het voor gebruikers eenvoudiger om chatberichten terug te vinden. 

WhatsApp voegt een nieuwe chatfilter toe aan zijn applicatie zodat gebruikers snel en eenvoudig berichten kunnen terugvinden. De nieuwe chatfilter zorgt ervoor dat je niet door heel je inbox moet scrollen om een bericht te vinden en omvat drie filters: alle, ongelezen en groepen. De filter wordt geleidelijk uitgerold en zal in de komende weken voor iedereen beschikbaar zijn.  

Drie filters

De nieuwe chatfilter van WhatsApp helpt gebruikers met het terugvinden en organiseren van hun chatberichten. De chatfilter wordt bovenaan weergegeven en is opgedeeld in drie functies: alle, ongelezen en groepen. Bij ‘alle’ krijg je de standaardweergave van al je berichten te zien. De filter ‘ongelezen’ toont enkel de ongelezen berichten zodat je eenvoudig onbeantwoorde gesprekken kan terugvinden. Tot slot zorgt de ‘groepen’-filter ervoor dat je snel en eenvoudig een overzichtelijke weergave krijgt van al je groepsgesprekken.  

lees ook

Zet voortaan tot drie berichten vast in WhatsApp

WhatsApp voegde eerder al een (verborgen) functie toe waarbij je via de zoekbalk chatberichten kan filteren. Nu maakt het bedrijf deze filter bovenaan het chatvenster gemakkelijker beschikbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home