Logitech stelt nieuw ergonomisch toetsenbord voor

De Zwitserse hardware-producent Logitech heeft een nieuw ergonomisch toetsenbod voorgesteld. Het toestel maakt deel uit van de Wave Keys-serie, onderdeel van de ERGO series.

Een gezonde geest in een gezond lichaam: tijdloze raad die op heel wat zaken toepasbaar is. De ergonomisch verantwoorde hardware van Logitech kan je daarin dus gerust meenemen. Het Zwitserse bedrijf voegt nu de Wave Keys toe aan dat aanbod.

Cogito, ergonomisch sum

Het nieuwe draadloze ergonomische toetsenbord komt in twee versies: Wave Keys en Wave Keys for Business. De nieuwe reeks valt onder de ERGO series. Dit nieuwe model is voorgesteld als instapmodel en is kleiner dan de eerdere ergonomische modellen van Logitech. Het design kijkt door zijn grootte ook naar mobiliteit.

Dit nieuwe model is getest in het Ergo Lab van Logitech. Het heeft een golvend design, wat goed moet zijn voor de handen, polsen en onderarmen. Er is bovendien een geïntegreerde handpalmsteun.

Er werd ook aan het milieu gedacht. Wave Keys is CO2-neutraal en bestaat voor 61 procent uit gerecycleerde materialen.

Praktisch

Wave Keys verbindt via Bluetooth of de meegeleverde Logi Bolt-ontvanger en dat met maximaal drie apparaten, zoals een Mac, pc of iPad. Switchen gaat door een enkele druk op de daarvoor bedoelde knop. Wie nog meer uit Wave Keys wil halen kan de app Logi Options+ gebruiken voor functies zoals sneltoetsen.

Dankzij de beveiligde draadloze technologie Logi Bolt moet het voor admins makkelijk zijn om Wave Keys for Business in hun bedrijven te implementeren. Er is bovendien globale customer support voor alle grote besturingssystemen. Via de software Logitech Sync kunnen IT-teams de toetsenborden ook altijd van eender waar monitoren.

lees ook

Logitech introduceert Pebble 2: muis en toetsenbord voor overal

Wave Keys is vanaf 13 oktober beschikbaar voor de Benelux, in antracietgrijs en met US International en het Belgische Azerty om op te tokkelen. De adviesprijs bedraagt 79,99 euro, incl. btw. Wave Keys for Business komt in de toekomst ook naar de Benelux, maar daar is nog geen specifieke datum voor.

De afgelopen weken waren het eerder webcams die Logitech lanceerde. Er was de scherp geprijsde Full HD Brio 100 en eerder al de flexibele Logitech Reach.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home