Logitech lanceert Brio 100 webcam met Full HD aan een scherpe prijs

Logitech Brio 100

De Logitech Brio 100 heeft een Full HD-sensor voor heldere beelden en een handig klepje om je privacy te garanderen. De webcam is vanaf nu beschikbaar.

Videobellen is zoveel fijner wanneer je webcamkwaliteit in orde is. Heel wat nieuwe laptops hebben sinds de pandemie een degelijke camera aan boord, maar er zijn nog veel toestellen waar een bijzonder slechte webcam in zit.

Je kan dat handig oplossen door een webcam te kopen. Logitech toont met de Brio 100 aan dat het zelfs niet heel duur hoeft te zijn. De Brio 100 heeft een Full HD-sensor om je in hoge kwaliteit weer te geven. Het licht wordt automatisch gebalanceerd zodat met sterk tegenlicht je nog duidelijk in beeld verschijnt. Dankzij de RightLight-technologie wordt de helderheid met 50 procent verhoogd en de schaduwen verminderd.

Logitech voorziet een privacyklepje bij de Brio 100 die je manueel voor de lens kan schuiven. Wat betreft duurzaamheid benadrukt de fabrikant dat de webcam uit 77 procent gerecycleerd plastic bestaat, althans de grafiet-versie. De witte en roze versie bestaan uit 34 procent gerecycleerd plastic.

lees ook

Flexibele webcam Logitech Reach voorgesteld

De Logitech Brio 100 is compatibel met de meeste videobelplatformen waaronder Microsoft Teams, Zoom en Google Meet. De webcam is beschikbaar in drie kleuren, wit, roos en grafiet, en is vanaf nu beschikbaar aan een adviesprijs van 49,99 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home