Logitech lanceert Keys-To-Go 2: royaal typen onderweg

Logitech onthult de nieuwe generatie van het Keys-To-Go-toetsenbord met ingebouwde hoes en een compact design, gemaakt uit gerecycled plastic. 

Logitech lanceert een nieuwe generatie van zijn draagbare Keys-To-Go-toetsenbord. Logitech Keys-To-Go 2 is een dun, lichtgewicht toetsenbord dat ontworpen is voor tablets, mobiele apparaten en laptops. Het helpt gebruikers productief te zijn onderweg, en is in twee lay-outs (universeel en Apple-toetsen) beschikbaar. Logitech Keys-To-Go 2 is beschikbaar in het lila, lichtgrijs en grafiet voor een adviesprijs van 79,99 dollar, verkrijgbaar in juni 2024.  

Nieuwe generatie

De Logitech Keys-To-Go 2 heeft een ingebouwde hoes die het toetsenbord beschermt tegen vallen en stoten, en veilig in je rugzak opgeborgen kan worden. Dit toetsenbord is dan ook bedoeld om van overal te werken, en kan met maximaal drie verschillende apparaten gekoppeld worden. Zo kan je met één druk op de knop switchen van je notebook naar je tablet, of je smartphone.  

Het toetsenbord is een goed alternatief voor gebruikers die liever een speciaal toetsenbord hebben voor hun tablet, in plaats van bijvoorbeeld Logitech’s Combo Touch. Dankzij het lage profiel en de gerangschikte knoppen, kan je overal comfortabel typen. De Logitech Keys-To-Go 2 is op maat gemaakt voor mobiel computergebruik en is compatibel met meerdere besturingssystemen. Het toetsenbord is gemaakt van gerecycled plastic en de aluminium topcase van hernieuwbare energie, om de koolstofuitstoot te verminderen.  

lees ook

Review Logitech Wave Keys for Business: ergonomie verpakt in een compact design 

Keys-To-Go 2 zal in juni 2024 verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 79,99 dollar. Er is keuze uit de kleuren lila, lichtgrijs en grafiet. Verder is het toetsenbord verkrijgbaar in twee lay-outs: universal (Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS en MacOS) en speciale Apple-lay-out (iPadOS, iOS en macOS). 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home