Flexibele webcam Logitech Reach voorgesteld

Logitech heeft zijn nieuwe webcam Reach voorgesteld. Een flexibel toestel dat het gebruikers een stuk makkelijker moet maken.

De laatste nieuwe webcam van Logitech werd Reach gedoopt en die naam is niet zomaar gekozen. Het toestel is namelijk erg flexibel en wendbaar en moet het een stuk makkelijker maken voor toekomstige gebruikers.

Flexibiliteit troef

Er zijn drie belangrijke componenten aan deze camera:

  • Een horizontale as die 360 graden draait
  • Een verticale as waarop je de horizontale as lager of hoger kan zetten
  • Een draaiende full HD camera (1080p / 60fp) aan het einde van de horizontale as

Met die drie gecombineerd kan je de Logitech Reach handig bewegen tijdens een presentatie, streaming of online vergadering. Je kan de positie en dus ook het beeld voor je kijkers steeds aanpassen, al naargelang je workflow.

De camera heeft een automatische verliesvrije zoomfunctie (4,3 keer). Die activeer je door één enkele druk op een analoge knop.

Je kan de Logitech Reach gewoon inpluggen via USB, het toestel is bovendien compatibel met alle grote streaming- en communicatieplatformen en computers. Om hem te plaatsen heb je de keuze tussen twee opties:

  • Als je hem tijdens het gebruik makkelijk wil verplaatsen kan je hem gewoon staand met de ronde voet op een oppervlak plaatsen
  • Wil je hem stevig op één plaats hebben tijdens je presentatie of meeting, kan je de Reach ook vastmaken aan je tafelblad

Het geheel is gewoon met de hand te bedienen, zowel de bewegingen langs beide assen, als de camera zelf. Een gele stip op die laatste gidst je door je handelingen wanneer je die vasthebt.

Het volk beslist

Momenteel werkt Logitech samen met Indiegogo rond een crowdfunding-campagne voor de Reach. Via de huidige productpagina kan je je inschrijven voor actuele informatie over een eventuele lancering en kan je bovendien meedoen met een survey.

lees ook

Logitech brengt MX Keys S toetsenbord en MX Anywhere 3S muis uit

In die bevraging duikt ook de werkprijs op: die zou 399 dollar bedragen. Logitech vermeldt echter ook een mogelijke korting (waarvoor je je ook op die pagina kan inschrijven), waardoor de Reach zou afklokken op 299 dollar. Er zijn nog geen verdere specificaties, maar het lijkt erop dat dit retailprijzen zijn.

Eerder deze maand introduceerde Logitech de tweede versie van zijn Pebble-muis- en -toetsenbord. In mei had het bedrijf ook al de Logi Flex Dock voorgesteld, een twee-in-één tool voor de flexi-werkplaats.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home