Logitech laat je je benen strekken tijdens vergaderingen met Zone 305-headset

logitech zone 305
Bron: Logitech

Logitech lanceert een nieuwe, betaalbare headset voor de zakelijke markt. Met een bluetoothbereik tot dertig meter, kan je vrij bewegen tijdens vergaderingen.

Logitech lanceert vandaag twee nieuwe, betaalbare bluetooth-headsets: de Zone 300 en Zone 305. De Zone 305 is de versie voor de zakelijke markt. Met ruisonderdrukking en multipoint bluetooth wil de fabrikant headsetdragers meer vrijheid gunnen om te vergaderen waar ze willen.

De Zone 305-headset is uitgerust met twee noise-cancelling microfoons die achtergrondgeluiden onderdrukken voor heldere communicatie tijdens videovergaderingen. Via het Logi Sync-platform, beschikbaar op zowel desktop als mobiel, kunnen gebruikers eenvoudig de geluids- en microfooninstellingen aanpassen. De headset is compatibel met verschillende videovergaderplatformen.

logitech zone 305
Logitech Zone 300/305. Bron: Logitech

Strek je benen

Kantoorjobs gaan gepaard met veel uren zittend doorbrengen. Wie tijdens een werkdag van de ene vergadering naar de andere gaat, heeft ook maar weinig tijd om eens van achter het bureau uit te komen. Daar wil Logitech wat aan doen met de Zone 305.

Met een bereik van 30 meter en multipoint bluetooth kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen apparaten zoals laptops en smartphones. Zo kan je gerust eens opstaan tijdens een vergadering om een koffie te gaan halen of de deur open te doen als de bel gaat. De Zone 300 biedt tot 20 uur luistertijd en 16 uur spreektijd na een volledige oplaadbeurt en na vijf minuten laden kan je weer een uur verder.

Zakelijk DNA

De Zone 305 is ontworpen met de zakelijke markt in gedachten en is gecertificeerd voor de populaire videovergaderplatformen Microsoft Teams, Zoom, Google Meet. Via de integratie met Logi Sync kunnen IT-beheerders vanop afstand de apparatuur monitoren en firmware-updates uitvoeren.

Logitech verder de nadruk op het gebruik van duurzame materialen in de productie, afwerking en verpakking van de headset. Het bedrijf nodigde onlangs uit in zijn R&D-center in Ierland.

De Logitech Zone 305 zal in drie varianten verschijnen: de Teams- en UC-versie zijn vanaf nu beschikbaar voor 110 euro incl. btw. Een derde Teams-versie met native bluetooth volgt nog in september aan een prijskaartje van 79 euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home