Logitech bedient Mac-gebruikers op hun wenken met nieuwe muizen en toetsenborden

logitech mx mac
Bron: Logitech

Logitech breidt zijn Apple-aanbod uit. De nieuwe MX-muizen en -toetsenborden en de Ergo Wave Keys zijn ontworpen met Mac-gebruikers in gedachten.

Uit een recente rondvraag door ITdaily blijkt dat macOS ongeveer twaalf procent van de Belgische IT-professionals vertegenwoordigt. Dat is maar een habbekrats van het aandeel van Windows, maar toch een aanzienlijk aantal gebruikers. Logitech wil die klantenvijver niet links laten liggen breidt zijn Logi for Mac-productlijn uit met nieuwe muizen en toestenborden.

Op maat van Mac

Binnen de MX-lijn lanceert Logitech in één klap vier nieuwe producten. Het gaat voornamelijk om muizen en toetsenbord die eerder al voor Windows gelanceerd werden. De Mac-varianten hebben een aangepaste lay-out om beter in de stijl van macOS te passen en hebben via de Logi Options+-app geïntegreerde controles voor het Apple-ecosysteem.

Het gaat om de volgende vier producten, drie toetsenborden en één muis. Vermelde adviesprijzen zijn incl. btw.

  • MX Keys S (toetsenbord), 119 euro
  • MX Keys S Combo (toetsenbord + muis), 219 euro
  • MX Keys Mini (toetsenbord), 119 euro
  • MX Anywhere 3S (muis), 99 euro

Ergonomie

Een vijfde en laatste product is de Ergo Wave Keys. Dit ergonomische toetsenbord is voorzien van kussens op de handpalmsteun voor meer comfort tijdens lange werksessies. De Ergo Wave Keys for Mac is vanaf 79 euro verkrijgbaar. Eerder probeerden we het Ergo Wave Keys for Business-toetsenbord uit.

lees ook

Review Logitech Wave Keys for Business: ergonomie verpakt in een compact design 

Logitech gaat er prat op dat zijn muizen en toetsenborden voor 78 procent uit gerecycleerd plastic bestaan. ITdaily kreeg onlangs een exclusieve inkijk in het R&D-center van de fabrikant in Ierland om het productieproces vanaf de eerste rij te bekijken. Wil je ook meekijken in de kookpotten van Logitech? Lees dan ons uitgebreide verslag.

logitech ergo wave keys mac
Ergo Wave Keys for Mac. Bron: Logitech

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home