Logitech brengt MX Keys S toetsenbord en MX Anywhere 3S muis uit

logitech mx keys s toetsenbord
Bron: Logitech

Logitech breidt zijn assortiment slimme pc-accessoires uit met het MX Keys S-toetsenbord en de MX Anywhere 3S-muis. Geschikt voor thuis en op kantoor.

De nieuwste toevoegingen aan de premium Master Series van Logitech zijn speciaal ontworpen voor gevorderde, veeleisende gebruikers, zoals softwareontwikkelaars en creatieve professionals, claimt de fabrikant in een persbericht. Het MX Keys S-toetsenbord heeft toetsen die gevormd zijn naar vingertoppen om de typervaring te verbeteren.

De slimme verlichting in het toetsenbord licht automatisch op wanneer je hand zich naar het toetsenbord begeeft en past zich aan aan de ruimte. Logitech voegde ook drie nieuwe toetsen toe om de productiviteit te verhogen. Een toets schakelt spraak naar tekst, een tweede toets beheert de microfoon en een derde is speciaal voor de liefhebbers van emoji’s in zakelijke conversaties.

Logitech omschrijft de MX Anywhere 3S-muis zelf als zijn meest geavanceerde draagbare muis die het Zwitserse bedrijf tot heden op de markt bracht. Een 8.000 DPI optische sensor beweegt met de muis mee op nagenoeg ieder oppervlak, zelfs op glas. Dat moet overal waar je de muis gebruikt hetzelfde gevoel geven als in je thuiskantoor. De muis is verder ook uitgerust met technologie om het klikgeluid te reduceren, wat je collega’s zullen waarderen als je de muis meeneemt naar het kantoor.

logitech mx anywhere 3s muis
Logitech MX Anywhere 3S. Bron: Logitech

Prijs en beschikbaarheid

De MX Anywhere 3S is verkrijgbaar vanaf juni in de Benelux voor een adviesprijs van 99 euro. Het MX Keys S toetsenbord is eveneens vanaf juni te koop voor 119 euro, of voor 219 euro in een combopakket met de MX Master 3S-muis en de MX Palm Rest. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Wie niet sterk is, moet slim zijn

Als extraatje kondigt Logitech ook de toevoeging van ‘Smart Actions’ in de Logi Options+-app aan. Dit omvat een set van vooraf gedefinieerde handelingen voor het toetsenbord om veelvoorkomende taken te automatiseren. Daar kan je ook je eigen persoonlijke slimme handelingen aan toevoegen. Zo kunnen handelingen die je vaak uitvoert voortaan met een letterlijke druk op de juiste knop geactiveerd worden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home