LG 38WR85QC-W combineert werken en gamen in één monitor

De LG 38WR85QC-W is een grote zakelijke monitor met een 21:9-schermverhouding, maar ook met degelijke functies om te gamen.

De boog kan niet altijd gespannen staan. Professionals die na hun werkuren graag een spelletje spelen, weten dat een professionele monitor daarvoor zelden de beste keuze is. Een gaming monitor kopen om op te werken is dan een betere optie, maar esthetisch schreeuwen die modellen vaak om heel veel aandacht.

LG heeft begrepen dat er een tussenoplossing nodig is. De nieuwste LG 38WR85QC-W UltraWide heeft een 38 inch 21:9 Nano IPS-paneel met een resolutie van 3.840 x 1.600 pixels. In de hoogte is dat iets meer dan een traditionele WQHD-monitor. Het paneel heeft een 144 Hz refresh rate, belangrijk voor gamers, met een 1 milliseconde latency (gray-to-gray). De monitor ondersteunt AMD FreeSync Premium Pro en Nvidia G-Sync voor VRR (Variable Refresh Rate).

De LG 38WR85QC-W is VESA DisplayHDR 600-gecertificeerd en haalt in SDR een stabiele maximale output van 450 nits. Ideaal voor creatieve professionals is het 98 procent DCI-P3 kleurbereik.

De monitor heeft een ergonomische voet die je kan draaien, kantelen en in hoogte verstellen. Een bestaande monitorarm is mogelijk via de VESA 100-bevestiging achteraan.

Via USB-C kan je een laptop opladen tot 90 watt. Binnen is er ruimte voor twee 7 wattspeakers, 1x DisplayPort, 2x HDMI, 1x KVM switch, 1x RJ45 ethernet, 4x USB-A (USB 3.0), 1x USB-B (USB 3.0 upstream), 2x USB-C.

Het is voorlopig onduidelijk of de monitor ook naar ons komt. In China is de monitor vanaf vandaag beschikbaar voor omgerekend 1.169 euro.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home