LG vernieuwt OLED-monitoren en introduceert nieuw 27-inchmodel

LG UltraFine OLED Pro 32BP95E

Zowel de LG 32BP95E als de nieuwe 27BP95E focussen op creative professionals en worden met geïntegreerde kalibratietools geleverd.

Begin dit jaar kondigde LG de 31,5-inch UltraFine OLED Pro aan, hun allereerste OLED-monitor. Met een adviesprijs van 3.599 euro incl. btw focust het merk vooral op creative professionals een breed kleurbereik van 99 procent DCI-P3 en 99 procent Adobe RGB. Dankzij de OLED-technologie heeft het scherm een contrastratio van 1.000.000:1.

Vandaag laat LG weten dat het huidige model wordt opgefrist met een nieuw modelnummer als gevolg: LG 32BP95E. Net als het vorige model is het 4K-scherm opnieuw DisplayHDR 400-gecertificeerd en worden zelf kalibrerende sensoren meegeleverd. Alle andere specificaties blijven onveranderd.

Om het scherm iets meer instapvriendelijk te maken, stelt LG nu ook een 27-inchmodel voor onder de noemer LG 27BP95E. Die krijgt exact dezelfde specificaties mee, uitgezonderd de kleinere schermdiagonaal.

LG geeft geen adviesprijs mee voor beide nieuwe modellen. Het lijkt ons logisch dat het nieuwe 31,5-inchmodel een gelijkaardige prijs meekrijgt als het huidige model. Hoeveel goedkoper het 27-inchmodel is, zullen we pas weten wanneer het toestel beschikbaar is volgend jaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home