IoT Convention heeft primeur vast met unieke toegangscontrole van IxorTalk

Foto_Udini-IOTConvention

Alle deelnemers aan de vierde editie van de Internet of Things Convention zullen een op IoT-technologie gebaseerde toegangsbadge op hun smartphone ontvangen. Volgens de organisator is dit een wereldprimeur. Met de badge melden de deelnemers zichzelf aan wanneer ze toekomen.

Van zodra een deelnemer op de conferentie toekomt zal hij via zijn smartphone worden aangemeld, waarna automatisch zijn of haar deelnemersbadge wordt afgedrukt. De Udini-technologie is onderdeel van het Mechelse IxorTalk en schrapt de nood aan e-mails, tickets en QR-codes. De toegangsbadge werkt als een contactloos toegangssysteem op elke smartphone.

De beheerder kan op afstand en in real time toegangsrechten toekennen, aanpassen en verwijderen via de management interface.

IxorTalk

Peter Defreyne, manager van IxorTalk: “Het is een oplossing waaraan we ruim een jaar hebben ontwikkeld en die zich vooral richt op toegangsbeheer van parkings, flexkantoren, fietsenstallingen, sportaccommodaties, scholen, kantoren, overheidsgebouwen, enz. Gebruikers hebben via een badge op hun smartphone op elk gewenst moment fysieke toegang tot diverse faciliteiten. De beheerder kan op afstand en in real time toegangsrechten toekennen, aanpassen en verwijderen via de management interface.”

Udini werd op 9 mei 2019 gelanceerd en heeft al enkele pilootprojecten met onder andere Q-Park, WATT, Tormax, Ixor, Salto en WPS. Defreyne wil graag de technologie nu testen bij een IoT-begeesterd publiek om daar feedback te verzamelen.

IT Convention Europe & Industry 4.0

Peter Buelens, organisator van de IoT Convention: “Onze conferenties kunnen met deze oplossing een nieuwe, toekomstgerichte toegangservaring aanbieden. Bovendien past deze ‘in real time’-toepassing van op IoT-gebaseerde technologie voor de volle 100% bij de opzet van deze conferentie.”

 


Internet of Things Convention Europe & Industry 4.0 Conference vindt plaats op woensdag 19 juni, in congrescentrum Lamot in Mechelen. Deelnemers zijn welkom vanaf 8:30 en de conferentie zelf start om 9:30. Geïnteresseerden kunnen nu profiteren van een Techzine-korting op hun ticket via onderstaande link:

Klik hier en geniet van een mooie korting op je ticket!

 

Meer informatie, een agenda en overzicht van de sprekers vind je op www.iot-convention.be. Techzine is mediapartner en zal verslag uitbrengen op het event.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home