OutSystems 11 maakt einde aan afhankelijkheid legacy-systemen

outsystems

Met versie 11 van het low-code platform komt er een einde aan de afhankelijkheid van de legacy-systemen. Deze update biedt nieuwe mogelijkheden om de systemen te moderniseren en het omzeilen van ‘legacy system gridlock’.

De oplossing werd aangekondigd op de NextStep-conferentie in Boston. Legacy debt en gridlock zorgt voor meerjarige aangepaste ontwikkelingsprojecten die de codebase complexer maken. Dit zou traag, duur en risicovol zijn. Met versie 11 dwingen ze volgens SDTimes IT- leiders om compromissen te sluiten tussen controle, snelheid en eenvoud.

OutSystems heeft de beveiliging van zijn platform uitgebreid met onder meer containerbeheer. Die biedt voortaan ondersteuning aan AWS, ECS, Azure Container Service, Pivot PAS en on-premise Docker- containeromgevingen. Ook hebben ze de gebruikersinterface van het platform volledig opnieuw ontworpen. Deze kan de gebruiker zelf aanpassen.

Vorig jaar werd OutSystems door een rapport van Forrester aangewezen als marktleider in low-code platformen voor application development and delivery professionals. In dat rapport omschreef Forrester de tools waarmee het platform professionele development-teams ondersteunt als ‘uitmuntend’. Deze waren compleet in de mogelijkheden voor applicatie- en portfoliobeheer, platform- en beveiligingsbeheer, management van ontwikkelprocessen, probleemoplossing en prestatiemanagement.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home