Micro Focus lanceert cloudplatform ValueEdge

Micro Focus wil organisaties helpen om de waarde van hun softwareontwikkeling te maximaliseren. Daartoe lanceert het bedrijf het ValueEdge-cloudplatform.

Micro Focus introduceert een nieuw platform voor de maximalisatie van waarde in softwareontwikkeling: ValueEdge. Het cloudplatform voor Value stream-beheer combineert ontwikkeling en operaties om zo de zakelijke impact van een specifieke activiteit te optimaliseren. Value stream management is nauw verwant aan devops. Opnieuw is de relatie tussen ontwikkelaars en operationele IT belangrijk, al ligt de focus hier meer op waardecreatie. Volgens Micro Focus brengen DevOps en CI/CD inefficiënties met zich mee en die moet ValueEdge detecteren.

Integratie

ValueEdge van Micro Focus moet organisaties helpen om snel te identificeren waar software een meerwaarde kan betekenen, waar zaken stroef lopen en waar veranderingen hoge risico’s met zich meebrengen. De dienst werkt met verschillende lifecycle-tools, zowel van Micro Focus als van derden. Onder andere GitHub, JFrog, Atlassian en Gitlab worden ondersteund. Ook continuous integration-tools zoals Jenkins, Bamboo en BitBucket werken met ValueEdge, dat een centrale single source of truth moet bieden.

ValueEdge biedt end-to-end integratie van strategie tot uitrol en alles daartussen. Om de nodige inzichten te bekomen over de impact van software-ontwikkeling hoef je dus geen rapporten meer te correleren. Micro Focus hoopt dat het nieuwe platform centraal overzicht biedt.

lees ook

Micro Focus: ‘Het DevOps concept triggert hoge verwachtingen, hoe realiseer je die?’

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home