Jabra en Lenovo lanceren samen nieuwe Microsoft Teams Rooms-systeem

Jabra PanaCast 50 Room System

Jabra en Lenovo lanceren een handige kit waarmee je een vergaderruimte snel slim kan maken in combinatie met Microsoft Teams Rooms

De Jabra PanaCast 50 Room System bestaat uit een Lenovo ThinkSmart Core Kit in combinatie met de Jabra PanaCast 50 soundbar. Dit systeem voor de hybride werkplek is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft Teams Rooms. De set is vanaf 15 september beschikbaar. Een adviesprijs is voorlopig nog niet bekend.

De modulaire roomkit heeft een Lenovo pc-oplossing met een 11de generatie Intel Core vPro-chip. Die moet ruim genoeg rekenkracht leveren om eender welke ruimteconfiguratie in te laden. Het toestel heeft meerdere audio- en video-aansluitingen achteraan verwerkt in een handig kabelmanagementsysteem. De geïntegreerde IR-sensor detecteert beweging en schakelt de pc in van zodra er iemand binnen wandelt.

Microsoft Teams hybride meeting

Vooraan de ruimte plaats je de Jabra PanaCast 50, een camera met geïntegreerde soundbar. De 180 gradenlens moet ervoor zorgen dat iedereen binnen de ruimte vlot zichtbaar is. In samenwerking met Microsoft maakt Jabra gebruik van Dynamic Composition waarmee close-ups in-video worden genomen van deelnemers in de fysieke vergaderruimte.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home