Microsoft levert nieuwe IoT en AI edge computing-tools voor ontwikkelaars van bedrijven

Microsoft

De laatste Windows Developer Day van Microsoft was in het bijzonder gericht op verbeteringen die beschikbaar waren in de SDK. Er werden tijdens het evenement nieuwe SDK-tools voor IoT, kunstmatige intelligentie en AI edge computing- tools voor ontwikkelaars van bedrijven onthuld. 

Om de voordelen van IoT, cloud computing en een mobiele werkomgeving te kunnen benutten, moeten bedrijven snel en efficiënt nuttige applicaties op alle niveaus van de organisatie kunnen ontwikkelen en inzetten. Het omzetten van de enorme hoeveelheid gegevens die wordt geproduceerd in bruikbare gegevens is hoe succesvolle ondernemingen zichzelf scheiden van het niet succesvolle zo meldt een bericht op Techrepublic.com.

Onder CEO Satya Nadella past Microsoft een meer introspectieve benadering van de interactie tussen ontwikkelaars toe door periodiek een Windows Developer Day te houden. Op deze dag wordt benadrukt wat de nieuwe tools en functies zijn die beschikbaar zullen worden voor ontwikkelaars terwijl zij zich voorbereiden op de volgende Windows Update.

De laatste editie van dit evenement was in het bijzonder gericht op verbeteringen die beschikbaar waren in de SDK voor de volgende Windows 10-update. Deze zou vanaf april 2018 kunnen verschijnen. Ondernemingen die toepassingen ontwikkelen voor de volgende update van Windows 10 hebben toegang tot verschillende nieuwe technologieën die zijn ontworpen om te profiteren van een moderne onderling verbonden bedrijfsomgeving.

Zo is kunstmatige intelligentie de nieuwste praktische tool voor applicatieontwikkelaars. De nieuwe SDK biedt toegang tot Windows AI, een raamwerk dat ontwikkelaars kunnen gebruiken om applicaties te maken die profiteren van kunstmatige intelligentiemodellen. Toepassingen kunnen deze hulpmiddelen gebruiken om AI te implementeren op apparaatniveau, in de intelligent cloud of aan de snelgroeiende intelligente kant van IoT.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home