IT-recruiter CHRLY breidt activiteiten uit naar Nederland en Luxemburg

jobs it

IT-recruitmetbureau CHRLY breidt uit naar Nederland en Luxemburg. Het bedrijf streeft ernaar om binnen een jaar 50 nieuwe consultants aan te trekken.

IT-recruitmentbureau CHRLY breidt zijn werkzaamheden uit naar Nederland en Luxemburg. Het bedrijf werd in 2021 opgericht door Fujitsu Belgium en is momenteel gevestigd in Antwerpen. CHRLY is naast België ook al in Portugal actief.

Vraag uit Nederland

De organisatie heeft als ambitie om het personeelsbestand binnen een jaar te verhogen van 150 naar 200 consultants. Deze uitbreiding volgt op een toenemende vraag uit Nederland. Het bedrijf wil zich onderscheiden door een focus op de persoonlijke profielen van kandidaten, in plaats van alleen hun professionele vaardigheden.

lees ook

“Om IT-talent te strikken, moet je net de vreemde eend in de bijt zoeken”

CHRLY biedt ondersteuning aan recruitmentafdelingen van organisaties en investeert in de continue opleiding van jong talent. Het bedrijf wil een breed gamma aan IT-profielen aan een job koppelen.

Cv niet eerst

Maxime Cools, General Manager CHRLY: “Onze benadering begint altijd vanuit het profiel van de kandidaat en niet vanuit de gevraagde vaardigheden. Tijdens ons eerste gesprek met de kandidaat gaan we niet in op het cv, maar we voeren een gesprek om de persoon te leren kennen. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen, zoveel mogelijk mensen vooruit te helpen en voortdurend te groeien. Om dit te bereiken, is het ook belangrijk om te werken met de juiste partners.” Die aanpak zou dus ook in Nederland in de maak moeten vallen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home