Genetec lanceert Security Center SaaS

Genetec maakt Security Center SaaS algemeen beschikbaar. De oplossing is geschikt voor de fysieke beveiliging van organisaties met ondersteuning voor diverse apparaten.

Genetec heeft de algemene beschikbaarheid aangekondigd van Security Center SaaS, nadat het die oplossing eerder al had aangekondigd. Dat is een dienst die verschillende aspecten van fysieke beveiliging zoals toegangscontrole en videobeheer integreert. Het systeem werkt met een scala aan deurcontrollers, camera’s en andere beveiligingsapparaten, waardoor organisaties de vrijheid hebben om apparatuur te kiezen die past bij hun specifieke behoeften.

Flexibele implementatie

Security Center SaaS biedt een open architectuur die bedrijven in staat stelt om apparatuur te kiezen die het beste aansluit bij hun bedrijfsvoering. Het platform is uitgerust met zoekfuncties voor forensisch onderzoek, wat het onderzoek bij incidenten kan vereenvoudigen en versnellen. Deze functionaliteit wordt gecombineerd met een volgens Genetec intuïtieve gebruikersinterface die de besluitvorming ondersteunt.

Voor systeembeheer is het platform door Genetec voorzien van tools waarmee partners complexe systemen voor organisaties met meerdere vestigingen kunnen configureren en implementeren. Zo kunnen partners van offerte tot oplevering hun installaties efficiënt beheren.

Samenwerking met Axis

Het platform maakt ook gebruik van de Axis Cloud Connect-oplossing en de Axis Powered by Genetec-netwerkdeurcontrollers. Deze samenwerking met Axis maakt directe streaming van video, metadata en toegangscontrolegegevens naar de cloud mogelijk, waardoor klanten van Security Center SaaS aan de slag kunnen met een implementatie die geschikt is voor zowel hybride als volledig on-premises omgevingen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home