Genetec introduceert Security Center SaaS voor verbeterde fysieke beveiliging

genetec

Genetec heeft een nieuwe software-as-a-service (SaaS) oplossing gelanceerd, genaamd Security Center SaaS, die zich richt op het verbeteren van fysieke beveiligingssystemen door middel van cloudtechnologie.

Genetec, een bedrijf gespecialiseerd in beveiligingsoplossingen, heeft Security Center SaaS geïntroduceerd, een schaalbare en open SaaS-oplossing die diverse beveiligingsfuncties integreert. Dit platform omvat toegangscontrole, videomanagement, en monitoring van ongeautoriseerde toegang, zowel fysiek als digitaal. De lancering markeert een stap voorwaarts in het gebruik van cloudtechnologie binnen de fysieke beveiligingssector.

Fysieke beveiliging via de cloud

Christian Morin, Vice President Product Engineering bij Genetec, benadrukt dat Security Center SaaS een antwoord biedt op de vraag naar meer flexibiliteit in beveiligingsoplossingen. Het platform stelt organisaties in staat om hun systemen te implementeren op een wijze die het best aansluit bij hun specifieke behoeften, zonder te hoeven kiezen tussen volledig lokale of cloud-gebaseerde oplossingen.

genetec security center saas
Bron: Genetec

Security Center SaaS is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een breed scala aan sectoren, waaronder retail, onderwijs, bedrijfsleven, financiële sector, gezondheidszorg, en lokale overheden. Het platform ondersteunt zowel kleine als grote deployments en biedt de mogelijkheid om beheer en monitoring te centraliseren. Security Center SaaS zal vanaf april 2024 wereldwijd beschikbaar zijn via gecertificeerde Genetec partners en wordt aangeboden in verschillende abonnementsvormen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home