Microsoft rolt Windows 11 2022 Update uit naar systemen met verouderde printerdrivers

windows 11 updates

Microsoft rolt de Windows 11 2022 Update uit naar alle Windows 11-apparaten. Een printprobleem hield de uitrol voor veel gebruikers tegen.

Microsoft lost het laatste probleem op dat de uitrol van de Windows 11 2022 Update voor jou kon tegenhouden. “Zodra het probleem met de geïnstalleerde printer is opgelost, moet de beveiliging worden verwijderd en moet u kunnen upgraden naar Windows 11, versie 22H2”, verklaart de update.

Verbindingsproblemen  

Het probleem kwam aan het licht door gebruikers die meldden dat de update tot verbindingsproblemen leidde met printers die de Microsoft IPP Class Driver of de Universal Print Class Driver gebruiken. Vervolgens werd de uitrol van de update gepauzeerd voor verschillende toestellen.  

lees ook

Windows 11 2022 Update getest: slepen, tabs en andere inhaalbewegingen

De problemen met de verouderde printerdrivers was niet het enige probleem dat Microsoft moest aanpakken. De update liet namelijk ook al systemen met verouderde Intel Smart Sound Technology-audiodrivers crashen. Dat probleem pakte de techgigant wel al aan.

De upgrade zal vanaf morgen uitrollen naar alle geschikte toestellen. Met de Windows 11 2022 Update kreeg de Verkenner tabbladen, is het eenvoudiger om meldingen voor een bepaalde periode uit te schakelen en kwamen de Android apps naar België. Dat zijn slechts enkele zaken uit het nieuwste besturingssysteem, je ontdekt hier meer.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home