Met de nieuwe Sticky Notes-app in OneNote blijft alles hangen 

Microsoft - Sticky Note-app

Microsoft rolt de nieuwe Sticky Notes-ervaring in de OneNote app uit naar alle gebruikers. 

Eerder dit jaar kondigde Microsoft de nieuwe Sticky Notes-ervaring in preview-versie aan. Nu laat Microsoft in een blogpost weten dat de Sticky Notes-app uitrolt naar alle gebruikers, naar eigen zeggen wegens positieve feedback van gebruikers. Met deze functie in OneNote kan je eenvoudig screenshots vastleggen, notities maken en de bijhorende bronnen raadplegen, zodat je niets meer vergeet. De functie is ook beschikbaar in de mobiele OneNote-app voor snelle notities onderweg.  

Beter onthouden

Met de nieuwe Sticky Notes-functie kan je in één klik notities of screenshots maken van een website, waarvan je vervolgens eenvoudig de oorspronkelijke bron kan terugvinden door op de link te klikken. Wanneer je de oorspronkelijke bron na een tijd weer bezoekt, zullen de bijhorende notities automatisch verschijnen.

Je kan de Sticky Notes-app ook vastmaken aan je taakbalk, zodat je sneller je notities kan raadplegen zonder hiervoor de OneNote-app te openen. Open de app nog sneller door de toetsencombinatie Win + alt + S te gebruiken.  

Aan de slag

Om de nieuwe Sticky Notes-functie te gebruiken, open je de OneNote-app op Windows en klik je rechts bovenaan op de nieuwe Sticky Notes-knop. De Sticky Notes-functie voor OneNote is vanaf nu beschikbaar voor Windows, versie 2402 (build 17328.20000) of hoger. 

De update wordt momenteel uitgerold, dus het kan even duren voordat je de nieuwe versie te zien krijgt. Sticky Note is ook beschikbaar in de mobiele OneNote-app voor Android en iOS. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home