Microsoft lanceert nieuwe Sticky Notes-app in preview

Bron: Microsoft

Microsoft lanceert de Sticky Notes-app in preview-versie met een nieuw, modern design. Deze app is gericht op het naadloos maken en oproepen van notities. 

De Sticky Notes-app voor Windows is momenteel beschikbaar in preview binnen de OneNote-app. De nieuwe app heeft een strak design en maakt het nemen van notities tijdens vergaderingen of uitvoeren van verschillende taken eenvoudiger en overzichtelijker. Voor een keer wordt deze nieuwe Microsoft app niet geleverd met AI-mogelijkheden.  

Next level notities

Tijdens een Teams-vergadering met gedeelde presentatie kan het soms moeilijk zijn om én de presentatie te volgen, én tegelijkertijd goede notities en screenshots te nemen. Microsoft wil dit probleem aanpakken met de nieuwe Sticky Notes-app. Met deze functie kan je met één klik screenshots maken van belangrijke dia’s en hier notities aan toevoegen. Bij een terugkerende vergadering worden de notities automatisch bovenaan weergegeven.

Bron: Microsoft
Bron: Microsoft

Een andere leuke functie van de Sticky Notes-app is dat je eenvoudig de originele bron van je schermafbeelding van een website kan terugvinden. Via de kaarten met snelle tips helpt de app je op weg.  

Beschikbaarheid

De nieuwe Sticky Notes-app is momenteel beschikbaar in preview-versie binnen OneNote op Windows. Momenteel kunnen we de preview op de redactie nog niet zien. Volgens Microsoft wordt de functie in de loop van de tijd vrijgegeven om alles soepel te laten verlopen. De app is beschikbaar voor gebruikers met Windows-versie 2402 (build 17328.20000) of hoger. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home