Mobile Vikings biedt nieuw Fiber-abonnement aan tot 5 Gbps 

Mobile Vikings introduceert een nieuw Fiber-abonnement dat downloadsnelheden tot 5 Gbps biedt. 

Mobile Vikings lanceert een nieuw abonnement binnen zijn Fiber-aanbod dat een downloadsnelheid tot 5 Gbps en uploadsnelheid tot 1 Gbps biedt. Het abonnement heeft een prijskaartje dat niet min is, namelijk 90 euro per maand. Mobile Vikings richt zich hiermee voornamelijk op gebruikers die een snelle toegang tot grote bestanden nodig hebben, denk bijvoorbeeld aan videomakers. Voor de consument zijn deze snelheden minder relevant.  

Onbeperkt hypersnel internet

Mobile Vikings is onderdeel van Proximus en biedt ook vast internet aan. Met zijn Fiberaanbod kan het klanten voorzien van supersnelle internetverbinding. Recent voegde de operator een nieuw abonnement toe met hypersnel internet, met downloadsnelheden tot 5 Gbps en uploadsnelheden tot 1 Gbps. Dit zijn uitzonderlijke snelheden die voornamelijk interessant zijn voor gebruikers die toegang moeten hebben tot grote hoeveelheden data. 

lees ook

Surfen op gigabitgolven: Belgische telecomproviders racen naar 10 Gbps

Het abonnement komt neer op 90 euro per maand, maar heeft veel te bieden voor een bepaalde nichegroep. Videomakers die bijvoorbeeld van thuis uit werken, zullen bijvoorbeeld profijt halen uit dit abonnement. Met dergelijke snelheden kunnen zij eenvoudig projecten uitvoeren van thuis uit, door video’s van de server op kantoor te downloaden, of om zelf bestanden te uploaden.

Mobile Vikings – Fiberabonnementen

Mobile Vikings breidt hiermee zijn abonnementopties uit: downloadsnelheid tot 100 Mbps voor 40 euro per maand, tot 1 Gbps voor 55 euro per maand en nu ook 5 Gbps voor 90 euro per maand.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home