Mobile Vikings geeft klanten dubbel zoveel data, voor dezelfde prijs

Klanten van Mobile Vikings ontvangen bij de start van de volgende abonnementsmaand extra mobiele data, zonder meerprijs.

Mobile Vikings trakteerde vandaag met een laat nieuwjaarsgeschenk. Ze vergroten de hoeveelheid mobiele data voor klanten met een abonnement aan dezelfde prijs. Gebruikers ontvangen automatisch de extra mobiele data bij de start van de volgende abonnementsmaand. Voor klanten met een herlaadkaart blijft alles hetzelfde.

Dubbel zoveel data

Mobile Vikings verhoogt de hoeveelheid mobiele data per abonnement, zonder hier kosten voor aan te rekenen. Het goedkoopste abonnement wordt zelfs verdubbeld. De andere abonnementen hebben respectievelijk een verhoging van 5 GB, 10 GB en 15 GB. Deze verhoging van mobiele data is niet van toepassing op herlaadkaarten, enkel op abonnementen.

10 euro/maand2 GB4 GB
15 euro/maand10 GB15 GB
20 euro/maand20 GB30 GB
29 euro/maand70 GB85 GB
Geldig op abonnementen voor consumenten

Het oude abonnement van 12 euro staat niet in deze tabel aangezien het niet meer beschikbaar is voor nieuwe klanten. Dit abonnement krijgt een verhoging van 1 GB en komt nu neer op 5 GB voor 12 euro. Klanten met dit abonnement kunnen ervoor kiezen om over te schakelen naar een abonnement lager (10 euro/maand) indien ze 4 GB voldoende vinden.

8,27 euro/maand4 GB
12,40 euro/maand15 GB
16,53 euro/maand30 GB
23,97 euro/maand85 GB
Geldig op abonnementen voor bedrijven, alle prijzen zijn excl. btw

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home