HP breidt Poly-assortiment uit met nieuwe video- en samenwerkingsoplossingen 

HP voegt nieuwe video- en samenwerkingsoplossingen toe aan zijn Poly-assortiment, waarmee ze hybride videovergaderingen efficiënter en slimmer willen maken.

HP kondigt de nieuwe generatie Poly video- en samenwerkingsoplossingen aan: Poly Studio Base Kit G9 Plus en Poly Studio G62. Deze oplossingen bieden hybride werknemers de mogelijkheid om slimmer en flexibeler videovergaderingen te voeren, die zich naadloos aanpassen aan de ruimte. Daarnaast zal HP de Poly VideoOS-software in juni uitrollen en zal de Poly Lens ondersteuning nu ook samenwerken met Zoom Device Management voor gedetailleerde informatie over de status van een vergaderruimte.  

Poly Studio Base Kit G9 Plus

Van kleine tot grote vergaderingen, thuis of op kantoor, deze nieuwste oplossing van HP voor vergaderruimtes brengt elke werknemer mooi en helder in beeld met AI-gestuurde video en audio. De Poly Studio Base Kit G9 Plus is speciaal ontworpen voor Microsoft Teams Rooms en ontwikkeld door HP’s desktop computing- en samenwerkingsteams. Het omvat de nieuwe HP Mini IP PC G9 en de Poly TC10-controller, die rechtstreeks op de pc wordt aangesloten met een eenvoudige Power over Ethernet (PoE)-verbinding.  

De Poly Studio Base Kit G9 Plus kan gecombineerd worden met Poly-camera’s en andere randapparatuur, aangepast aan de grootte en het type vergaderruimte waarin je je bevindt. Met bepaalde Poly-apparaten, zoals de Poly Studio V52 videobalk, die aan de HP Mini IP PC worden gekoppeld, kan je handige AI-functies gebruiken zoals Poly DirectorAI Perimeter, NoiseBlockAI en Sound Reflection Reduction, zodat elke deelnemer duidelijk te zien en te horen is, waar ze zich ook bevinden. 

Poly Studio G62

De Poly Studio G62 is een videosysteem dat eenvoudig te installeren is zich naadloos aansluit bij zowel grote als kleine ruimtes. Het videosysteem heeft een modulair ontwerp dat gecombineerd kan worden met verschillende apparaten zoals camera’s, microfoons en controllers. Dit kan handig zijn in vergaderzalen, klaslokalen maar ook flexwerkplekken. De Poly Studio G62 wordt eind juni 2024 verwacht. 

Betere controle met Poly VideoOS

Met de aankomende release van Poly VideoOS 4.3-software kunnen de Poly TC8 of TC10 worden gebruikt als geavanceerde kamercontrollers. Door ze te koppelen aan Poly Studio X Series-videobalken, Poly Studio G62 of G7500 videoconferentiesystemen, kunnen gebruikers eenvoudig videogesprekken starten en verschillende ruimte-instellingen zoals verlichting en schermen bedienen vanaf één apparaat. De Poly VideoOS-software wordt in juni 2024 verwacht. 

lees ook

Poly Studio E360 zet iedereen centraal in een hybride vergadering

Verder ondersteunt de nieuwe Poly Lens de Poly Studio G62 en Poly Studio Base Kit G9 Plus, waardoor IT-teams Poly-apparaten op afstand kunnen beheren vanuit één dashboard. Poly Lens werkt nu ook samen met Zoom Device Management (ZDM), waardoor gedetailleerde informatie over de status van vergaderruimtes beschikbaar is. De Poly Lens-ondersteuning is vanaf nu beschikbaar.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home