Base biedt vanaf 3 juni ook vast internet in België aan

Base

Op de 25ste verjaardag van Base kondigt de telecomprovider aan dat het vast internet en televisie in heel België gaat aanbieden.

Base biedt vanaf 3 juni naast zijn mobiele aanbod voor het eerst vast internet en televisie aan. Klanten in België kunnen alles apart nemen, of combineren voor extra voordeel. Elk product is afzonderlijk verkrijgbaar. Combineren geeft recht op tien procent korting.

Vast internet is verkrijgbaar in twee formules: beperkt internet (27 euro per maand) of onbeperkt internet (40 euro per maand). Beperkt surfen heeft een verbruikslimiet van 300 GB. Per schijf van 5 euro kan je 25 GB bijkopen. Er is ook een snelheidsverschil. Beperkt surfen biedt 50 Mbps down en 5 Mbps up. Onbeperkt surfen krikt die snelheid op naar 200 Mbps down en 20 Mbps up.

Wie televisie wil, heeft twee opties: enkel de app (10 euro per maand) of app en decoder (15 euro per maand). Beide bevatten 28 tv-zenders en je kan opnemen en pauzeren.

De huidige mobiele aanbiedingen veranderen niet en bevatten allemaal onbeperkt bellen en sms’en:

  • 8 GB datalimiet (15 euro per maand)
  • 25 GB datalimiet (20 euro per maand)
  • 50 GB datalimiet (29 euro per maand)
  • 120 GB datalimiet (39 euro per maand)

Ongebruikte data kan naar de volgende maand worden meegenomen. Elke eerste dag van de maand krijgen Base-klanten gratis data. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Vlaanderen, Wallonië en Brussel

Base, met Telenet als moederbedrijf, zal twee verschillende netwerken gebruiken om haar vaste diensten te leveren, afhankelijk van de geografische locatie van de klanten.

In Vlaanderen, in 2/3 van de Brusselse gemeenten en in de Botte du Hainaut in Wallonië is dat het kabelnetwerk (hybride vezelcoax of HFC) van Wyre, de joint venture tussen Telenet en Fluvius.

In Wallonië en de rest van Brussel (6 gemeenten) zal Base het kabelnetwerk van VOO/Orange (HFC) gebruiken dankzij een overeenkomst die in 2023 werd ondertekend en die gedurende 15 jaar toegang geeft tot dit netwerk. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home