Apple maakt WWDC24 datum bekend: wat mogen we verwachten? 

Apple kondigde aan dat het WWDC24 online zal plaatsvinden van 10 t/m 14 juni met een keynote in het Apple Park op 10 juni.  

Apple maakt de datum bekend voor de 35e jaarlijkse Worldwide Developers Conference (WWDC). Deze zal online plaatsvinden van 10 t/m 14 juni, met een speciale keynote op 10 juni in de Apple Park-campus in Cupertino (Californië) voor ontwikkelaars en studenten. Op WWDC24 zullen de nieuwste features van iOS, iPadOS, macOs, watchOS, tvOS en visionOS gepresenteerd worden. Ook een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van AI zit er aan te komen.  

Wat mogen we verwachten?

Ontwikkelaars hebben gratis toegang tot het WWDC24. Dit event is voornamelijk softwaregericht en zal dus de nieuwste ontwikkelingen bevatten voor iOS, iPadOS, macOs, watchOS, tvOS en visionOS. Daarnaast is het waarschijnlijk dat Apple zijn ontwikkelingen op basis van AI in de kijker zal zetten. Zeker nadat bekendgemaakt werd dat Google’s Gemini mogelijk in iPhones verwerkt wordt. Er wordt ook veel gespeculeerd over de aankondiging van iOS 18, de opvolger van iOS 17.  

In aanloop naar het event zal Apple nieuwe informatie delen in de Apple Developer-app en op de Apple Developer-website.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home