[adv] Samenwerking Lenovo en F1 zet fans virtueel achter het stuur met de ThinkReality VRX

[Advertorial] Klaar voor de start, racefans?

Lenovo en Formule 1® werken samen om de ervaring van fans voortdurend te verbeteren: van contentproductie tot live-uitzendingen, inclusief het gebruik van geavanceerde technologieën zoals augmented reality (AR) en virtual reality (VR). Het Lenovo ThinkReality VRX F1-project is daarmee een volgende stap vooruit, nu kunnen F1-fans zichzelf testen op het circuit.

Met behulp van de nieuwe ThinkReality VRX all-in-one headset kunnen racefans tijdens de komende FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023 in Austin een exclusieve VR F1 mini-game spelen.

Gebaseerd op de legendarische racebanen waar velen van ons als kind mee speelden, besturen gebruikers een F1-auto op een replica van het circuit, waarbij ze de snelheid bedienen met de knoppen van de ThinkReality VRX-controllers. Tijdens het spelen kan de gebruiker het circuit vanuit verschillende perspectieven bekijken. De ervaring is net als met de traditionele elektrische racewagens: bestuurders kunnen door de bochten driften, maar als ze te veel gas geven in een bocht, kan de auto van de baan raken en zelfs van de tafel vallen!

Tijdens de productie van de ThinkReality F1-ervaring werd generatieve AI gebruikt om elementen van de raceauto’s en het circuit te ontwerpen, evenals voor de voice-overs en hulp bij het programmeren.

De Lenovo ThinkReality VRX F1-game zal ook beschikbaar zijn op Lenovo’s Tech World 2023, die plaatsvindt op 23 en 24 oktober in Austin, Texas.

Het gaat verder dan speelplezier

Het racespel is een kans om de kracht en waarde van VR-ervaringen en de ThinkReality VRX te laten zien, de nieuwe alles-in-één virtual reality (VR) headset van Lenovo die is ontworpen voor het bedrijfsleven.

Van training van werknemers en virtuele samenwerking tot 3D-ontwerp en engineering, XR-technologieën worden belangrijker dan ooit voor organisaties en stellen mensen in staat om meer te doen in minder tijd, en tegen lagere kosten.

De ThinkReality VRX biedt de markt iets werkelijk unieks, een end-to-end XR-oplossing voor het bedrijfsleven. Het omvat niet alleen geavanceerde hardware, maar ook de software en diensten om XR-implementaties in bedrijven eenvoudiger te maken en sneller rendement te laten opleveren.

Het ThinkReality ISV ecosysteem is afgestemd op de belangrijkste gebruikstoepassingen die echte resultaten en rendement op schaal laten zien:

  • Training van harde vaardigheden om spiergeheugen te creëren en werknemers te ondersteunen om al doende te leren en veilig te falen;
  • Zachte vaardigheidstraining om werknemers te helpen beter te communiceren, hun potentieel te ontwikkelen en meer te leren over de waarden van hun organisatie;
  • Samenwerkingstools om teamvergaderingen te verbeteren, digitale tweelingen te evalueren en speciale evenementen te organiseren;
  • Ruimtelijke computertoepassingen zoals virtuele beeldschermen en door AI ondersteunde workflowtoepassingen die werkruimten uitbreiden en de productiviteit verhogen;
  • Wellness-platforms die werknemers helpen te resetten en zich te heroriënteren, zowel fysiek als mentaal.

De ThinkReality VRX wordt ondersteund door een breed portfolio van professionele services. Dit omvat flexibel apparaatbeheer met het ThinkReality cloud softwareplatform, en ThinkReality xR Services van consulting en contentcreatie tot implementatieondersteuning. Net als veel andere bedrijfsoplossingen van Lenovo wordt de ThinkReality VRX ook ondersteund door Lenovo’s Integrated Solution Support (LISS) voor wereldwijde klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is, evenals Device as a Service (DaaS) financiering via Lenovo TruScale.

Lenovo gelooft dat slimmere technologie een revolutie teweeg kan brengen in de manier waarop mensen trainen, werken en communiceren. Opnieuw helpt het  partnerschap met de Formule 1 om de mogelijkheden van de technologieën, diensten en oplossingen van Lenovo op een wereldwijd podium te tonen.


Dit is een commerciële bijdrage aangeleverd door Lenovo. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home