Netgear lanceert WB750: Wifi 7 en PoE

Netgear lanceert met de WBE750 een nieuw Wifi 7-toegangspunt gericht op professioneel gebruik.

Netgear lanceert de WBE750. Dat is een Wifi 7-toegangspunt gericht op professionele organisaties. In optimale omstandigheden kan het toegangspunt een ruimte van 200 m² van draadloos internet voorzien. Het toestel werkt via PoE++ en komt tot z’n recht in locaties met een uitgebreid wifinetwerk, zoals hotels of grote kantoren.

Specificaties

Netgear voorziet de WBE750 van tri-band-capaciteiten, zodat de maximale theoretische doorvoersnelheid op 18,4 Gbps komt te liggen. Het toegangspunt is voorzien van een 10G-ethernetpoort om dergelijke snelheden ook langs de achterkant te ondersteunen.

lees ook

Netgear Orbi 970-serie met Wifi 7 mesh vanaf nu beschikbaar

Het toegangspunt ondersteunt tot acht verschillende draadloze netwerken (SSID’s), wat handig is wanneer je gasten, personeel en andere passanten gescheiden wil houden. Het doosje zelf is erg klein (17, 2 cm x 17,2 cm x 4,4 cm), zodat je het eenvoudig kan wegwerken.

Een adviesprijs communiceert Netgear niet, al vinden we online partijen die de Netgear WBE750 verkopen voor ongeveer 700 euro excl. btw. Voor een exacte prijs dien je Netgear te contacteren. Een jaarabonnement op de Insight Cloud Management-dienst van het bedrijf zit wel inbegrepen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home