HMD Global werkt samen met Nokia en CGI aan zakelijk IoT-aanbod

nokia hmd global

HMD Global, bekend van de Nokia-smartphones vandaag, sluit een samenwerking af met Nokia en IT-adviesbureau CGI. Het gezamenlijke doel is de verdere ontwikkeling van het IoT-aanbod.

Dankzij de samenwerking worden connectiviteitsoplossingen van HMD Global ondersteund door Nokia WING-technologie. Hiermee kunnen telecomoperatoren en MVNO’s een betere connectiviteit garanderen en zakelijke klanten ondersteunen met IoT-beheer op wereldwijde schaal. Volgens HMD Global dekt deze samenwerking alle netwerken en gebruikssituaties.

Stefan De Clerck, General Manager HMD Global Benelux en Frankrijk, benadrukt dat er een snel toenemende vraag is naar 5G-geschikte IoT en wereldwijde connectiviteitsoplossingen. “Door de samenwerking met twee wereldleiders, Nokia en CGI, kunnen we nog meer innovatieve en veilige oplossingen op de markt brengen en ondernemingen in staat stellen hun zakelijke doelen te bereiken.”

Met HMD Connect Pro kunnen organisaties vandaag tot tienduizenden aangesloten apparaten beheren via een overzichtelijke webinterface. Hierin krijg je realtime inzichten over de status van elke IoT-asset en de security ervan.

Integratieprojecten ondersteunen

De samenwerking met CGI is belangrijk voor HMD Global om het zakelijke portfolio in de markt te zetten. Het IT-adviesbureau integreert de oplossingen in het bestaande aanbod van bedrijfsproducten.

“Geavanceerde analyses en kunstmatige intelligentie zijn een belangrijke aanjager van de bedrijfsstrategieën van ondernemingen geworden”, zegt Markus Olenius, Vice-President, Advanced Analytics Solutions bij CGI Finland. “Door het partnership blijven we hun integratieprojecten end-to-end ondersteunen – inclusief on-premise en cloudtechnologieën, applicatie-ontwikkeling, data-analyse en beveiligingsdiensten.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home