Visual Studio 2022 Release Candidate vanaf nu beschikbaar

Visual Studio 2022

Visual Studio 2022 is de laatste versie van Microsofts IDE voor de officiële lancering op 8 november. Met deze versie wordt ook een go-live-licentiemodel geleverd om productieklare apps te bouwen.

Microsoft Visual Studio 2022 werd eind april aangekondigd met als grootste nieuwigheid de sprong naar 64-bit. Ontwikkelaars kunnen sinds eind juni met de testversie aan de slag. Ontwikkelaars op macOS moesten een maand langer wachten tot eind juli om met de testversie te spelen.  

Nu stelt Microsoft de Release Candidate (v17.0) beschikbaar van Visual Studio 2022, ruim voor de officiële lancering op 8 november. Die kan je installeren naast de huidige Visual Studio 2022 Preview 5 en bevat de laatste nieuwe functies waaronder nieuwe sjablonen. De RC-release maakt het mogelijk om dankzij een go-live-licentie productieklare apps te bouwen.

Wie op de Preview 5-blijft werken, wordt op de dag van de lancering van Visual Studio 2022 overgezet naar Visual Studio 2022 17.1 Preview 1 met de laatste nieuwe testfuncties voor ontwikkelaars.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home