Doccle neemt 1,5 miljoen klanten van Zoomit over

Klanten van beide platformen kunnen nu terecht bij één contactpunt om documenten veilig te versturen.

Doccle gaat nauwer samenwerken met Isabel Group en neemt het Zoomit-klantenbestand volledig over. Hierdoor krijgen professionele klanten één aanspreekpunt om facturen en andere documenten te verzenden. De gebruikers van Doccle en Zoomit blijven wel hun vertrouwde platform gebruiken. Het platform ziet het aantal klanten met 34 procent toenemen. Het aantal gebruikers stijgt ineens spectaculair van 2,9 naar 4,4 miljoen.

Met Doccle en Zoomit beschikt Isabel Group over twee belangrijke digitale administratieve platformen voor consumenten, zelfstandigen en kleine ondernemingen in België. Liefst 4,4 miljoen Belgen maken gebruik van Doccle of Zoomit om facturen op een veilige manier digitaal te betalen, aldus het bedrijf.

Met deze samenvoeging komt er vooral duidelijkheid op de markt. Vooral bij deze professionele organisaties was de vraag hiernaar groot. Doccle wordt voor hen het centrale merk en contactpunt voor de dienstverlening en beheert voortaan de administratie en commerciële belangen.

De Doccle-oplossing bundelt voortaan alle organisaties, maar de samenwerking heeft voor de eindgebruikers geen impact. Zij zullen nog steeds hun documenten in hun huidig digitaal administratieplatform blijven ontvangen. Wie vandaag bijvoorbeeld de factuur van zijn energieleverancier ontvangt in Zoomit, zal die in de toekomst nog steeds in Zoomit toegestuurd krijgen.

Er verandert niets

Doccle en Isabel Group blijven de Zoomit-functionaliteit voor banken verder ondersteunen. Voor de financiële instellingen die met Zoomit samenwerken, verandert er niks. Het platform bouwt voorts aan een nieuwe technologische oplossing die meer toekomstgericht en beter geïntegreerd kan worden in hun apps.

Met één technische verbinding kunnen zakelijke verzenders zowel B2C- als B2B-klanten bereiken via eender welk kanaal. De gebruiker zal zijn hele persoonlijke administratie dan weer kunnen beheren in één app die facturen ook zal blijven tonen in de apps van de banken. Na de recente uitbreiding van Doccle naar Nederland, groeit het bedrijf nu opnieuw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home