Boomi focust op event data en Discover-catalogus in nieuwste update

boomi

In een nieuwe update richt Boomi zijn pijlen op event data met een ontkoppelde streamingarchitectuur die de prestaties gevoelig moet verhogen.

Tijdens het jaarlijkse Out of This World-event van Boomi meldt de dataverwerkingsspecialist enkele nieuwe innovaties. De belangrijkste is Boomi Event Streams, een nieuwe geïntegreerde event-driven architecture (EDA) service. Die integreert event data volledig en maakt het voor gebruikers eenvoudiger om te bouwen en te schalen.

Naast Event Streams kondigt de fabrikant ook Boomi Discover aan, een bibliotheek aan oplossingen die direct in het Boomi platform-account van een organisatie worden geïnstalleerd. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudiger automatische verbindingen opzetten met kant-en-klare oplossingen.

Tot slot optimaliseert Boomi zijn Listen-API voor meer event-gebaseerde functies en is er een nieuwe API voor persoonlijke identificeerbare informatie.

“De noodzaak om enorme hoeveelheden data, applicaties, mensen en dingen met elkaar te verbinden, is groter dan ooit. Organisaties blijven versnellen in de race om te moderniseren en naadloos geïntegreerde ervaringen te leveren”, aldus Boomi CEO Chris McNabb.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home