Logitech lanceert interactief binnen- en buitenscherm voor elke vergaderruimte

Logitech Tap Scheduler

De Logitech Tap IP breidt de huidige Tap uit, met standaard Power over Ethernet (PoE) voor een gemakkelijkere installatie. De Logitech Tap Scheduler is een interactief scherm dat je buiten de vergaderruimte kan plaatsen om ruimtes snel te reserveren of om aan te duiden welke bezet of beschikbaar zijn.

Logitech wil de hele vergaderruimte veroveren en lanceert daarom voor het eerst een interactief 10,1 inch aanraakscherm dat je buiten kan hangen om de status van de ruimte weer te geven. De Logitech Tap Scheduler laat je toe om ruimtes ter plekke te reserveren of binnen toekomstige tijdsloten. Een ledstreep aan de zijkant maakt duidelijk wanneer een ruimte bezet is (rood) of wanneer die beschikbaar is (groen).

Logitech Tap Scheduler

Het interactieve scherm is compatibel met Microsoft Teams, Zoom, Google Meet (binnenkort via een update), Robin (binnenkort na een update) en Meetio om ruimtes te plannen. Extern beheer is mogelijk via Logitech Sync, een cloudplatform voor IT-admins om alle Logitech-hardware te monitoren, te updaten en om problemen op te lossen. Het interactieve scherm wordt aangestuurd via PoE en kan je flexibel installeren op slag, deurstijl of wand.

De Logitech Tap Scheduler is vanaf de herfst van 2021 wereldwijd verkrijgbaar in twee kleuren, wit of grafiet, en heeft een adviesprijs van 799 euro inclusief btw.

Logitech Tap IP

Logitech Tap IP

Twee jaar geleden zag de Logitech Tap het levenslicht om eenvoudiger te vergaderen via een centraal 10,1 inch aanraakscherm. Het toestel werd toen aanbevolen bij de Logitech Rally-oplossing die hetzelfde jaar op de markt kwam. Ondertussen is het gamma voor de vergaderruimte flink uitgebreid binnen Logitech met nieuwe Rally Bar-oplossingen, Logitech Scribe om digitaal te schrijven en een handige Logitech Swytch USB-kabel die USB-A en USB-C combineert. Zelfs je bureau is niet meer veilig met de recent aangekondigde Logi Dock.

De Logitech Tap is een budgetvriendelijk aanraakscherm dat 1.199 euro inclusief btw kost en ondersteunt Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms en Google Meet. Via de HDMI-verbinding kan je handig content delen binnen de vergaderruimte. De nieuwe Logitech Tap IP schrapt die verbinding en integreert voortaan standaard PoE-connectiviteit in het scherm zodat een ethernetkabel genoeg is.

Logitech Tap IP

De traditionele Logitech Tap behoudt compatibiliteit met Microsoft Teams Rooms op Windows, net als Google Meet, GoToRoom en Pexip Room. Voor Microsoft Teams Rooms via Android, RingCentral Rooms, Zoom Rooms voor pc en Zoom Rooms voor appliances moet je voortaan aankloppen bij de Logitech Tap IP. Die kan naast ethernet ook via wifi connecteren met het netwerk, wat nieuw is vergeleken met de originele Logitech Tap. Die laatste biedt wel een hoofdtelefoonaansluiting, de Logitech Tap IP heeft dat niet.

De Logitech Tap IP is vanaf de herfst van 2021 wereldwijd verkrijgbaar in twee kleuren, wit of grafiet, en heeft een adviesprijs van 799 euro inclusief btw.

lees ook

Logitech Rally Bar review: de alleskunner van de vergaderruimte

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home