Logitech lanceert een knap docking station met speakerphone

Logi Dock

Logitech verrast met de Logi Dock, een docking station dat de werkplek overzichtelijker maakt. Je maakt connectie via USB-C en de ingebouwde speakerphone is gecertificeerd voor Google Meet, Microsoft Teams en Zoom.

De Logi Dock is een alles-in-één-oplossing waar je alle randapparatuur in het docking station kan aansluiten. Die maakt vervolgens via USB-C verbinding met je laptop zodat je door één kabel aan te sluiten direct met alles verbonden bent. De USB-C-kabel voorziet je laptop ook ineens van stroom (tot 100 watt).

Logi Dock

Achteraan het toestel zitten er heel wat aansluitingen om tot twee monitoren en vijf USB-apparaten aan te sluiten. De volledige lijst bestaat uit 2x USB-A (USB 3.1 Gen 1), 3x USB-C (USB 3.1 Gen 1), 1x HDMI 1.4b en 1x DisplayPort 1.4. Beide video-uitgangen ondersteunen tot een 4K-resolutie via USB-C Alt-mode.

Logi Dock met speakerphone

In de Logi Dock zit een speakerphone verwerkt zodat je online vergaderingen met één druk op de knop kan vervoegen. Het docking station is gecertificeerd voor Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Binnenin zitten zes beamforming microfoons om je stem optimaal op te pikken en om noise cancelling toe te passen om het achtergrondgeluid te beperken.

Je kan de ingebouwde luidspreker ook gebruiken als bluetooth speaker om je smartphone of tablet te verbinden.

Logi Dock

Bovenop de Logi Dock vind je handige toetsen om een call aan te nemen, het volume te regelen, jezelf te muten of om de video uit te schakelen. Het docking station is compatibel met Logi Tune zodat je op de hoogte blijft van vergaderingen en om met één druk op de knop meetings te vervoegen.

De Logi Dock Dock is wereldwijd verkrijgbaar in de winter van 2021/2022 en heeft een adviesprijs van 399 euro incl. btw. Er zijn twee kleuren beschikbaar: wit en zwart. De zwarte versie is als enige Teams-gecertificeerd.

Logitech wil de werkplek veroveren en lanceerde vorige maand nog draadloze oortjes om beter te videobellen. Eerder zagen ook al een ergonomisch toetsenbord en verticale ergonomische muis het levenslicht. Voor de vergaderruimte lanceerde het eerder dit jaar tot slot een complete line-up gebaseerd op Android. Lees hier onze uitgebreide review van de nieuwste Logitech Rally Bar cameraoplossing voor middelgrote vergaderruimtes

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home