Citymesh blijft groeien en neemt PS: Radiocom over

Met de ervaring van PS: Radiocom richt Citymesh een nieuwe tak op, gespecialiseerd in missie- en bedrijfskritische oplossingen.

PS: Radiocom zorgt voor de veiligheid van mensen op de werkvloer door ze kritische communicatie-oplossingen te bieden. Vroeger was het klassieke spreken in groep – voice communicatie – voldoende, maar klanten vragen steeds meer van hun radiocommunicatie netwerk zoals de integratie met video surveillance, LTE en 5G.

Citymesh haalt een voorbeeld aan: Een slimme camera kan een alarm triggeren, waarna de security automatisch een bericht krijgt op de radio. Ook functionaliteiten als dispatching en push-to-talk over cellular worden steeds meer gevraagd.

Citymesh heelt met de overname van PS: Radiocom ook hun klantenportfolio binnen met spelers in de petrochemie, logistics en security.

Sylvie Debaere, eigenaar van PS: Radiocom, gaat de nieuwe critical solutions-tak binnen Citymesh leiden. “Citymesh heeft de IT-kennis die wij missen en wij kunnen hun expertise mooi aanvullen. De vraag was er al bij de klanten, wij gaan hen nu nog beter kunnen ondersteunen met de aanvullende diensten van Citymesh.”

Joeri Tranchet, COO Citymesh Group: “PS: Radiocom is een sterke aanvulling voor onze nieuwe tak rond critical solutions. Zoals Sylvie al aangaf, we krijgen meer en meer de vraag naar totaaloplossingen, waarbij het resultaat belangrijker is dan de gebruikte technologie. Wij bieden nu het volledige spectrum aan, van radio naar LTE, van wifi naar private networking en 5G.”

Vorige maand nam Citymesh ook al Edpnet over van Proximus. Met de overname van krijgt Citymesh er in één klap 46.000 klanten extra voor vast internet en 13.500 klanten met een mobiel abonnement bij. De tijd zal uitwijzen hoe zij precies passen in de plannen van Citymesh.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home