Anker B600 Video Bar maakt van ieder thuiskantoor de perfecte vergaderplek

Op CES 2022 pakken heel wat grote IT-namen uit met aankondigingen van nieuwe producten. Aan dat rijtje sluit ook Anker zich aan. Het merk kondigt de B600 Video Bar aan. Het toestel combineert speakers, licht en een webcam in één behuizing.

De vaste bureauplaats op kantoor heeft al bij heel wat bedrijven plaatsgemaakt voor een hybride werkplek. Daarom hebben werknemers ook thuis nood aan geschikt materiaal zoals een laptop en een monitor om te werken.

Op deze laptop zal vast een camera aanwezig zijn, al laat de kwaliteit daarvan doorgaans te wensen over. De lichtinval is niet goed, je beeld is wazig of je laptop moet in een vreemde hoek worden gezet om mooi in beeld te komen.

Scherp voor de dag komen

Anker denkt met je mee en kondigt op CES 2022 de B600 Video Bar aan, om met deze problemen komaf te maken. In de B600 Video Bar zit een 2K-sensor ingebouwd die 30 frames per seconde kan vastleggen. In combinatie met een zoomfunctie en beeldverbetering, op basis van AI, kom je altijd scherp voor de dag.

Naast de webcam zijn in het toestel ook een microfoon en speakers aanwezig. De microfoon zorgt ervoor dat je gesprekspartner je goed kan verstaan door een AI-algoritme dat omgevingsgeluid onderdrukt.

Bron: Anker

Meer dan een webcam

De B600 Video Bar kreeg niet zomaar het label webcam opgeplakt, daar zorgen de lichtbalk en de speakers voor. Weinig omgevingslicht wordt opgelost door de lichtbalk die zich net boven de camera bevindt. Aan de lichtbalk heeft Anker nog de functie MagicSight gekoppeld, die het licht automatisch zal aanpassen aan de omstandigheden. Als gebruiker kun je nog verder experimenteren met het licht met de schuifbalk naast de camera en in een applicatie.

Het toestel klik je simpelweg op je monitor of televisie en staat zo altijd klaar voor je volgende videovergadering. De B600 Video Bar zal vanaf 25 januari beschikbaar zijn in Europa aan de prijs van 229,99 euro.  

lees ook

Jabra lanceert slimme camera’s voor vergaderingen

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home