Nieuwe Dell UltraSharp Monitor heeft 4K-webcam aan boord

Dell zet een nieuwe UltraSharp-monitor in de markt. Het scherm blinkt uit dankzij de hoge resolutie, net alleen voor het display maar ook voor de webcam.

Dell introduceert op CES 2022 de Dell UltraSharp 32 4K Video Conferencing Monitor. Dat is een modern ogend scherm met een flinke webcambol bovenaan in het midden. Met reden: de ingebakken camera van het scherm heeft een 4K-resolutie. Verder voorziet Dell slimme functies zoals automatische helderheid en autoframing. De webcam ziet maximaal 90 graden maar je kan het gezichtsveld beperken tot 78 of 65 graden.

Het ding is Microsoft Teams-gecertifieerd en komt met een privacyschakelaar. Die sluit automatisch wanneer het toestel niet in gebruik is. Voor videocalls heb je geen extra hardware meer nodig, aangezien de monitor ook 14 watt-luidsprekers en microfoons bevat. De webcam is verder compatibel met Windows Hello.

Schermspecificaties

Het scherm zelf meet 31,5 inch en heeft een 4K-resolutie op een IPS-paneel. Het ondersteunt de DisplayHDR400-standaard en moet 89 procent van het DCI-P3-kleurbereik dekken. De nieuwe IPS Black-technologie zorgt voor een contrastratio van 2.000:1, wat ongeveer dubbel zoveel is dan een gewoon IPS-scherm.

De monitor doet dienst als dock via de USB-C-kabel die 90 watt aan stroom kan leveren. Een tweede poort voorziet 15 watt voor randapparatuur. Verder heeft het vijf USB-A-poorten aan boord, samen met DisplayPort 1.4 en HDMI 2.0. Het scherm zou vanaf 29 maart internationaal beschikbaar zijn, voor een tot nog toe onbekende adviesprijs.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home