Easi breidt uit in Luxemburg met overname Kozalys

Easi Kozalys overname

Na een aantal overnames in België breidt IT-bedrijf Easi haar aanwezigheid op de Luxemburgse markt uit met de overname van Kozalys.

Na heel wat overnames in 2022 (onder andere Procsima, Switchpoint, Netlease en Direct) zit het bedrijf in 2023 ook niet stil. Na Wallonië en Vlaanderen wordt nu dus ook de Luxemburgse markt aangeboord.

Easi werd opgericht in 1999 en focust voornamelijk op consultancy en implementatie van Business Intelligence en Data Analytics-oplossingen. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 500 mensen in dienst. Kozalys bestaat sinds 2010.

De eerste overname van Easi in 2018 bracht veel expertise in analyse en gegevensbeheer en ook een specifieke SaaS-oplossing: Spoom. Met Kozalys en deze oplossing, die Easi nu als matuur beschouwt, heeft het alles wat nodig is om opnieuw een groeifase te starten in een gebied dat op dit moment nog relatief onontgonnen is voor hen.

Easi en Luxemburg

Vandaag is Easi in Luxemburg voornamelijk actief met Adfinity, een oplossing voor boekhouding en beheer dat een groeiend succes kent. Met de introductie van Kozalys kan het de volledige ‘Data’-tak ontwikkelen.

De ambities van Easi zijn duidelijk: marktleider worden in België en Luxemburg in de sector van software en diensten voor de analyse en het beheer van bedrijfsgegevens. Tegen 2025 hoopt Easi nog een twintigtal nieuwe medewerkers aan te werven om in haar Luxemburgse entiteit een totaal van 50 te bereiken. In de tussentijd rekent Easi op de expertise van de medewerkers van Kozalys om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

lees ook

5 veelgemaakte fouten als je met BI start (en hoe die te vermijden)

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home