Easi neemt Microsoft-specialist Netlease over

Frederik_Philippe_Tom_Easi

Met de overname versterkt Easi zijn positie in Oost- en West-Vlaanderen en haalt het meer dan 10 jaar expertise in het Microsoft-ecosysteem in huis.

IT-bedrijf Easi neemt het Oost-Vlaamse Netlease over, inclusief een 15-tal medewerkers. Netlease heeft zijn hoofdkantoor in Melle en draait een jaarlijkse omzet van 1,2 miljoen euro.

Philippe Poupeleer, Microsoft Business Unit Manager bij Easi: “Microsoft is een strategische business voor Easi. Deze overname past dan ook perfect binnen onze groeiambities.” De overname zorgt voor een significante uitbreiding van het huidige team van Microsoft-specialisten.

Eerder dit jaar nam Easi nog Direct over, een specialist in het proactief beheren van Microsoft-omgevingen.

De klanten van Netlease krijgen met de expertise van Easi heel wat extra kennis tot hun beschikking. Netlease co-CEO Frederik De Clercq: “Zij profiteren van de complementaire Microsoft knowhow op vlak van Azure, security,  PowerBI, enz… Bovendien gaan we onze investeringen in EasiTouch en ReadyNet, de intranetoplossingen van respectievelijk Easi en Netlease, bundelen om zo een leidende intranetoplossing te vormen.”

“De overname van Netlease verzekert de toekomst van het bedrijf en versterkt de groei”, aldus Poupeleer. “Beide CEO’s van het bedrijf blijven aan boord om de toekomst vorm te geven.”

Easi co-CEO Thomas Van Eeckhout: “Met de overname van Direct eerder dit jaar en nu Netlease versterken we onze positie in Oost- en West-Vlaanderen.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home