McAfee wil zero trust-markt op zijn kop zetten met MVISION Private Access

mcafee

Het nieuwe MVISION Private Access van McAfee is bedoeld om de wereld van zero trustnetwerktoegang te veranderen. De dienst biedt een geïntegreerde benadering die zeer precieze zero trust-toegang mogelijk maakt. Zo kunnen data binnen private toepassingen op hybride IT-omgevingen nog beter beschermd worden. 

De nieuwe McAfee dienst biedt een volledige dekking over zowel beheerde als onbeheerde apparaten. MVISION Private Access voert een constante risicobeoordeling uit door informatie over de staat van het apparaat te onttrekken via de endpoint security-technologie van McAfee Enterprise

Uiteraard sluiten de McAfee-producten naadloos op elkaar aan. Zo werkt de nieuwe Private Access-dienst goed samen met de MVISION Unified Cloud Edge met zo min mogelijk vertraging. Volgens McAfee is het cloudplatform 99,999% van de tijd beschikbaar. Het platform biedt het een eenduidige zichtbaarheid en controle over meerdere clouds, private applicaties en endpoints. Dankzij MVISION Private Access kan de clouddienst worden uitgebreid met nieuwe mogelijkheden voor zero trust toegang. 

Wat kun je allemaal met MVISION Private Access

MVISION Private Access biedt zeer nauwkeurige controle voor onbeheerde apparaattoegang. Deze controle gaat een stuk verder dan enkel de basisinstellingen voor netwerktoegag.

Als gebruiker heb je de mogelijkheid om een zeer verfijnd beleid op te stellen voor wie er toegang krijg tot een bepaald netwerk of apparaat. Hierdoor kun je de dienst goed afstemmen op het beleid van de organisatie. Ook is het mogelijk om in te stellen hoe lang iemand ingelogd mag blijven en kun je bepalen of iemand data mag kopiëren en plakken. 

Verder kun je vastleggen dat een gebruiker zich niet lateraal in een systeem mag bewegen. Dankzij deze optie wordt het moeilijker voor hackers om hun weg te vinden en zich vast te pinnen in je systeem. 

Om het plaatje compleet te maken, is de nieuwe dienst van McAfee te integreren met Identity en Access Management. Ook multifactor-authenticatie oplossingen aan koppelen. Zo kun je de toegang tot je systemen verder beschermen en maak je het nog moeilijker voor ongenode gasten om door de beveiliging te breken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home