Rondetafelgesprek voor de IT Manager: een consistente tool voor alle IT-omgevingen

Realiseer uw infrastructuurpotentieel met HCI: verlaag kosten, versimpel beheer en wees klaar voor de toekomst. 

Breng storage, compute en netwerk samen en ervaar de voordelen van een hyperconverged infrastructuur. 

Multicloud is een mooi doel, maar hoeveel organisaties zitten echt in een multicloud-omgeving? En hoeveel zijn gewoon klant bij meerdere cloudproviders, waar ze meerdere omgevingen naast elkaar gebruiken?

De digitale transformatietrein dendert aan een rotvaart verder. Dat illustreerde onderzoek in opdracht van Nutanix eerder dit jaar. Vandaag al is multicloud het meest gebruikte implementatiemodel voor organisaties en de komende drie jaar zal het gebruik ervan naar 64 procent evolueren. Maar let wel dat elke applicatie en elke organisatie zo zijn eigen keuzes moet maken over welke locatie geschikt is: ofwel on-prem of in de cloud. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden die Nutanix biedt ten opzichte van het elimineren van silo’s en cloudcomplexiteit?  

De oplossingen van de software van Nutanix vormen een soort tussenlaag dat de brug slaat tussen verschillende locaties, maar ook voor eenvoud zorgt. Daarnaast biedt het de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in kosten op de verschillende platformen waardoor een IT Manager zoals uzelf betere keuzes kan maken voor uw IT infrastructuur. 

Registreer voor de sessie op 29 september en deel met ons uw ervaringen en uitdagingen. Wij zullen op onze beurt u laten zien wat wij kunnen bieden ten aanzien van uw uitdagingen wat betreft uw IT omgeving. 

Dit is wat we gaan doen:

✔ Een discussie en conversatie over cloud adoptie en cloud strategie. 

✔ Cloud kosten en het begrijpen van de modellen van de verschillende afnemers. Hierin adresseren we ook het stukje “vendor lock-in”.

  • 10.00 welkom
  • 10.30 rondetafelgesprek
  • 12.30 Lunch en netwerken 
  • 13.30 einde

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home