Huawei Mate 20 Pro testpanel: 5 bedrijven geven hun verdict

Huawei Mate 20 Pro
Vijf bedrijven mochten de Huawei Mate 20 Pro aan de tand voelen. In totaal werden er acht toestellen verdeeld. We verzamelden het verdict van de bedrijven, wat de plus- en minpunten zijn van het toestel en waar de verrassingen zaten.     De Huawei Mate 20 Pro is sinds begin november beschikbaar in België. Wij gingen er zelf al mee aan de slag en schreven eind oktober een uitgebreide review over het toestel. Hierin doen we altijd ons uiterste best om het toestel zo compleet mogelijk te testen, maar iedereen heeft een eigen mening en geen enkele review is puur feitelijk.

Testers

Daarom vonden we het belangrijk om enkele professionele gebruikers de kans te geven met het toestel aan de slag te gaan. Bij publicatie van onze review deden we een oproep naar bedrijven om zich aan te melden voor een gratis testperiode van een maand. Na een grondige selectieprocedure hebben we vijf bedrijven geselecteerd die zelf de Huawei Mate 20 Pro mochten testen:  
  • Transuniverse Group
  • Makelaarskantoor DCK
  • Kitchenet
  • UPS SCS
  • AXS Guard / Able
  Na een week namen we contact op met de testers om af te toetsen of er problemen of vragen waren. Drie weken later belden we hen op om het definitieve verdict te kennen. Het resultaat is een uitgebreid verhaal met ervaringen van diverse profielen die hun toestel elk op een andere manier gebruiken. Bij elke tester hebben we een korte biografie voorzien, zodat jij als lezer je kan associëren met hun gedachtegang. Tot slot vroegen we aan elke tester om het toestel een score op 10 te geven, rekening houdend met alle plus- en minpunten die ze aanhalen in hun review. Veel leesplezier!

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home