Voordelen van een softwaregedefinieerde IT-infrastructuur

AI machine learning

Bij het vergelijken van technologieën kan je de waarde niet alleen beoordelen op basis van het prijskaartje van de investering. Je moet alle potentiële kosten en voordelen begrijpen en tegen elkaar afwegen. Een vereenvoudigde IT-infrastructuur leidt tot indrukwekkende ROI en een aanzienlijke vermindering van de downtime.

IT-organisaties die investeren in technologieën om hun bedrijf te ondersteunen, gaan daarbij niet alleen op zoek naar de laagste aanschafkosten, maar ook de grootste waarde. Tegelijkertijd worden ze geconfronteerd met de dure taak om hun datacenters te moderniseren om high-performance private cloudfunctionaliteit te leveren voor de organisatie. Een goed begrip van de total cost of ownership (TCO) en return on investment (ROI) is daarom van het uiterste belang.

Lenovo liet de Enterprise Strategy Group onderzoek uitvoeren naar de impact van een vereenvoudigde, softwaregedfinieerde IT-infrastructuur, meer bepaald op basis van de Lenovo ThinkAgile HX Series. ESG stelde onder meer vast dat een vereenvoudigde IT-infrastructuur leidt tot:

  • 372% return on investment
  • 3,25 miljoen dollar verwachte besparingen en voordelen over drie jaar
  • 85% snellere applicatie-ontwikkeling
  • 56% minder downtime en vertragingen
  • 57% lagere datacenterinfrastructuurkosten
  • 2,8 keer lagere storage TCO

Een uitgebreide samenvatting van het onderzoek en de resultaten lees je in de whitepaper die we hieronder als download aanbieden.

[leadform title=’Simplified IT infrastructure leads to impressive ROI and significant reduction of downtime’ url=’https://itdaily.be/wp-content/uploads/2019/07/Simplified-IT-infrastructure-leads-to-impressive-ROI-and-significant-reduction-of-downtime-Lenovo.pdf’ tags=’Whitepaper-lenovo-juli-2019′ company=’Lenovo’]

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home